2015/16 év legjobb esküvői zenéi

…Éld át a balatoni bulik hangulatát az esküvődön…

VISSZA A KEZDŐLAPRA


2016/2015 ÉV LEGJOBB ESKÜVŐI ZENÉI

Nincs két egyforma ember, ahogy nincs két egyforma esküvő sem.
Minden esküvőt megelőzően szoktam kérni az ifjú pártól egy listát a kedvenceikből. Természetesen azért, hogy azonosulni tudjak az általuk elképzelt lakodalom zenei-világával.
Néhány felvétel szinte mindenkinek ott van a listáján.
Vannak szélsőségek is, nemrégiben egy punk stílusú pár választása esett rám, hogy esküvőjükön zenéljek. Komoly kihívásnak éreztem, mert populáris rock-zenében (AC/DC, Guns’N’Roses, EDDA, Bikini, stb…) egészen otthonosan mozgok, -hiszen közel öt évig voltam rendszeres fellépője egy rock-pubnak- ezen alkalommal The Offspring, Ramons, The Sex Pistols kerültek terítékre, és persze egy nagyon jó hangulatú lakodalom is!
Játszottam már francia -magyar, olasz-magyar és svéd-magyar esküvőn is, itt nyilván a nemzetközi slágerek hiteles előadása volt a szempont, illetve az a jó értelemben vett “zenei-nyitottság” sokszínűség, ami már pályám kezdete óta jellemez.
Elsőként egy 2005-óta nélkülözhetetlen felvétel a felnőtt szórakozás/szórakoztatás egyik alappillére a társastáncok közül:
Második a sorban, de csak újdonsága miatt. Az abszolút hölgyek kedvébe járó, spanyol származású Enrique Iglesias. Nem árulok el nagy titkot azzal, amikor azt írom: a hölgyeket megcélzó, és természetesen célba érő dalok szoros egymás utáni játszása


Vissza

Copyright 2017. Voroncov Edgár designed by Butterfly Design

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree