5 esküvői hiba, a harmadikra Te sem gondolnál

Hét év esküvői zeneszolgáltatói tapasztalattal a hátam mögött már bizton állíthatom, vannak szarvashibák! Szeretném, ha Ti nem követnétek el ezeket. Ezért pár gondolattal most meg is osztom a legtöbbet látott baleseteket!

1.Kezdjük az elején! Sokan gondolják, hogy egy korai kezdés sok szempontból praktikus lehet… Sajnos nem feltétlenül jó ómen délben elkezdeni illetve 13, vagy 14 órakor az esküvőt. Egy korai kezdés, korai befejezést is jelenthet, illetve késő tavasztól kora őszig, könnyedén adódhat egy napsütéses szombat délutánon, hogy többen rosszul lesznek a kánikulában, vagy attól, hogy reggeltől már a Nagy Napra készülődtek és nem volt idejük megfelelő mennyiségű italt és ételt elfogyasztani.

Tehát a konkrét javaslatom legkorábban 16 óra rakjuk a gyülekező/szertartás időpontját, a szertartás végeztével még bőven lesz alkalom a naplementében a csoportos képek elkészítésére!

2.

3.A kreatív fotózás időpontját érdemes egy másik időpontra rakni, ami nem a szertartás és a vacsora közötti néhány órát jelenti! Mert ennek az napnak/estének Ti, az ifjú pár vagytok a házigazdái. Eléggé furán fest, hogy a vendégek érkezését követő fél-egy órán belűl a vendéglátó magára hagyja a násznépet! A következményei (visszaérkezve a fotózásról), sokszor unott násznép, néhányan már nagy meleg hatására is behozhatatlan előnyre tesznek szert az alkohol színt beállításában. Sajnos halottam már olyanról is, hogy egyszerűen pár vendég hazament!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

15 − 11 =